Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • GRUPS EMERGENTS EN CONCERT AMB EL PROGRAMA 'TOCA, TOCA'

GRUPS EMERGENTS EN CONCERT AMB EL PROGRAMA 'TOCA, TOCA'


La primera de la cites de Toca Toca. Els concerts joves de la UA durant aquest curs tindrà lloc el dijous 19 d'octubre, a partir de les 21.30 hores, a Nau 8, la sala de concerts situada al costat del campus de Sant Vicent del Raspeig. En aquesta ocasió, el concert inclourà les actuacions tres bandes locals universitàries: Exit, Marx, i New Rose, i culminarà amb la presència de la banda convidada Standard, Millor banda d'Euskal Herria en pop-rock Vila de Bilbao 2006 i guanyadora del Projecte demo 2005, organitzat per Ràdio 3 i el Festival Internacional de Benicássim (FIB).

El programa Toca, Toca. Els concerts joves de la UA de grups emergents, impulsat pel Secretariat de Cultura durant el curs 2005-2006 té l'objectiu servir de vehicle de difusió dels grups de música que hi ha a la Universitat d'Alacant i brindar-los la possibilitat de mostrar les seues creacions.

En aquest sentit, el primer pas va ser la creació d'un registre de grups universitaris, en què les bandes amb algun tipus de vinculació amb la Universitat poden inscriure's per a formar part d'una base de dades que s'utilitza en la configuració dels diversos concerts que proposa el Secretariat de Cultura.

Després de l'experiència del curs anterior, quan els primers grups van tenir l'oportunitat d'actuar en dues ocasions (tant a la sala Nau 8 com en un escenari que es va situar al Museu de la Universitat d'Alacant), enguany s'apostarà, de nou, per aquest programa.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, la cadena SER, FNAC i el Consell d'Alumnes de la UA. Les invitacions es poden recollir a la sala Aifos del campus i al CIAJ de Sant Vicent del Raspeig.

Inscriviu-vos en el registre de grups de d'aquesta adreça:
http://www.veu.ua.es/index.asp?idioma=_val&seccion=tocatoca

Recollida d'invitacions

Sala Aifos (Edifici C de Filosofia i Lletres)
CIAJ (C/. Balmes, 2. Sant Vicent del Raspeig)
Una hora abans del concert en Nau 8.
VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464