Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA SALA AIFOS ACULL UNA MOSTRA DE REVISTES EN CATALÀ

LA SALA AIFOS ACULL UNA MOSTRA DE REVISTES EN CATALÀ


Arts decoratives, ecologia, educació, gastronomia, música i espectacles, economia, viatges, esports, pedagogia, cultura, societat, relacions internacionals, religió i cooperativisme són algunes de les múltiples temàtiques de les 140 revistes que es podran consultar en el SupermerCat de Revistes en Català, una mostra organitzada pel Secretariat de Promoció del Valencià i l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que s'exhibirà del 17 al 19 d'octubre a la sala Aifos del campus.

Aquesta exposició de publicacions d'informació general i especialitzada, que té un fons superior a 10.000 exemplars distribuït en diversos estands, convida el lector a fullejar qualsevol de les capçaleres associades i es consolida com a plataforma per a contribuir al procés de normalització lingüística.

Un dels majors al·licients d'aquesta fira de publicacions, a més de conèixer la pluralitat de revistes en catalá existents en el mercat, és oferir informació sobre aquesta entitat, que agrupa els editors de revistes de català i que compta amb una distribució de caràcter nacional i una mitjana de difusió de 750.000 exemplars mensuals.

Des de l'any 1983, any de naixença de l'APPEC, l'associació ha defensat els interessos de les revistes associades. Durant els últims cinc anys, ha duplicat el seu nombre de capçaleres i s'ha convertit, amb dos milions i mig de lectors de Catalunya, el País Valencià i les Balears, en el primer grup de comunicació escrita en català. Amb aquesta mostra, s'obrin els actes de la Setmana de Benvinguda a la Universitat.

Horari
Dimarts 17, dimecres 18 i dijous 19
De 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464