Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MACROCONCERT AMB DIEGO MARTÍN, PIGNOISE I SANT GATXO

MACROCONCERT AMB DIEGO MARTÍN, PIGNOISE I SANT GATXO


La Benvinguda a la Universitat culmina el dijous 26 d'octubre, a partir de les 21.30 h, amb el macroconcert a la plaça de bous d'Alacant. Enguany, l'escenari està preparat per a rebre les actuacions de Sant Gatxo, Pignoise i Diego Martín. Aquest esdeveniment ha sigut organitzat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària, el Consell d'Alumnes i Radio Alicante Cadena Ser.

Obrirà el concerte Sant Gatxo, un grup procedent de La Vila Joiosa que es defineix per l'estil de power-pop, "un rock vigorós i net -diuen-, obert al pop dels 60, amb consciència del punk que duem en les venes". L'últim treball de la banda és "Si tanque els ulls", un disc autodidacta que pretén retrobar el seu esperit més intimista.

La segona banda que hi actuarà és el quartet madrileny Pignoise, format per l'exjugador del Reial Madrid Álvaro de Benito (veu i guitarra), Polo (bateria), Pablo (baix) i Jesús (guitarra), que realitza un power-pop pròxim al punk pop nord-americà. La banda va començar amb "Melodias desafinadas", al qual va seguir "Esto no es un disco de punk". Actualment, ha editat el seu tercer CD, "Anunciado en televisión", un disc de "melodies pop i robustes guitarres, amb lletres fresques i properes", amb el qual ha aconseguit un disc d'or i més de 40.000 còpies venudes.

El concert acabarà amb l'actuació de Diego Martín, un jove artista murcià que ha tingut un gran èxit amb el senzill Déjame verte, inclòs en l'àlbum "Vivir no es sólo respirar" (2005), que posteriorment va cantar a duo amb Raquel del Rosario, vocalista d'El Sueño de Morfeo. Diego Martín, que es defineix com un artista "a qui interessen les bones cançons i no la fama gratuïta", ha compost tots els temes del disc, amb el suport de Xavi Pérez, productor d'Antonio Orozco.

Recollida d'invitacions

Sala Aifos (edifici C de Filosofia i Lletres)
Consell d'Alumnes (aulari I)


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464