Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SUCPOP'06. V SETMANA UNIVERSITÀRIA DE LA CULTURA POP

SUCPOP'06. V SETMANA UNIVERSITÀRIA DE LA CULTURA POP


Nou accions integren la programació de Sucpop'06. 5a Setmana de la Cultura Pop, una cita amb les noves tendències culturals que es desenvoluparà del 16 al 19 d'octubre al campus. Un cicle sobre el cinema realitzat per publicistes, l'exposició "Songbook" sobre la història dibuixada del rock and roll, una perfomance-graffiti, el SupermerCat de Revistes, la presentació de la nit de les "Eh! rates", un taller de coolhunting; el concert Sucpop amb Standard i les bandes locals Marx, Exit i New Rose i la festa de clausura amb DJ-Amable, 2 Me Noes DJs i Jessica Simpson són algunes de les propostes organitzades pel Departament de Sociologia II i el Vicerectorat d'Extensió Universitària. Aquesta activitat s'emmarca en la Setmana de Benvinguda a la Universitat.

L'acció 1 és un cicle sobre el cinema realitzat per publicistes, que integra pel·lícules com American History X, de Tony Kaye; Cómo ser John Malkovich, de Spike Jonze; Smooking Room, de Roger Gual i Julio Wallovits; o Mi vida sin mí, d'Isabel Coixet, entre d'altres. També es projectarà Just for kicks; the movie, el famós documental sobre sabatilles inèdit a Espanya i dut directament des de Nova York per a l'ocasió.

L'acció 2 ve constituïda pel SupermerCat de Revistes en Català, un megaquiosc organitzat per la UA i l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que s'exhibirà del 17 al 19 d'octubre a la sala Aifos del campus.

L'acció 3 desenvolupa l'exposició "Songbook: la història dibuixada del r'n'r", per Joaquín Ladrón, que s'exposarà a l'entrada de l'aulari II. Així mateix, en l'acció 4, el 19 d'octubre, a les 19.00 h, es presentarà aquest songbook a la FNAC.

L'acció 5 és la Perfomance-grafitti On Canvas + Hip Hop Deejay, a càrrec dels col·lectius WILDCANS, UP-Underground Productions i AEROSOL DREAMS. També es realitzarà una exhibició de breakdance, a càrrec dels B-Boys del col·lectiu REVOLUTION CREW. Aquesta activitat es durà a terme el 18 d'octubre, a partir de les 11.00 h, a l'amfiteatre de l'aulari II.

Les accions 6 i 7 són la presentació de la Nit de les "Eh! Rates", un homenatge al daltabaix publicitari, i el happening del lliurament dels premis "Eh! Rates", amb guardons a l'"anti-Eh!Rata" i a la "Rima més barata". Després de l'acte, se celebrarà el concert de Calipo-A . La presentació es farà l'11 d'octubre, a les 19.00 h, a la FNAC, i el lliurament de premis el 12 d'octubre, a les 22.00 h a la sala Stereo.

El concert Sucpop 2006 és l'acció 8, amb la banda convidada Standard i les bandes locals Marx, Exit i New Rose. Aquest concert, que s'integra en el programa "Toca, Toca" del Secretariat de Cultura de la UA, se celebrarà el 19 d'octubre, a les 20.00 h, a la sala Nave 8.

Finalment, l'acció 9 és la Festa de Clausura de la setmana que, amb el so dels DJ Amable, 2-Me-Noise i Jessica Simpson, s'efectuarà a la sala Confetti.

Entrada
L'assistència als actes del programa és lliure, gratuïta i està limitada a la capacitat dels recintes, llevat de l'acció 7 (accés previ pagament en taquilla), l'acció 8 (accés amb invitació gratuïta que cal recollir al Secretariat de Cultura de la UA) i l'acció 9 (accés previ pagament. Descompte del 50% en l'entrada amb acreditació d'Innova 2006).

Més informació
http://www.sucpop.org


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464