Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ACONSEGUIU ENTRADES PER A 'NASDROVIA CHEJOV' AMB UN 50% DE DESCOMPTE

ACONSEGUIU ENTRADES PER A 'NASDROVIA CHEJOV' AMB UN 50% DE DESCOMPTE


Si voleu anar al teatre els dies 9 i 10 de desembre, a la representació de ¡Nasdrovia Chejov!, al Teatre Principal d'Alacant, i que la vostra entrada tinga un descompte del 50%, presenteu la TIU en la taquilla del Teatre Principal i pregunteu per les places d'amfiteatre concertades amb la UA. L'obra, que ha sigut guardonada amb el premi Max de les Arts Escèniques 2006 al Millor Espectacle Revelació, es representarà el 9 de desembre a les 21.00 hores i el 10 de desembre a les 18.00.

Segons Ana Pimenta, directora de la companyia, "Sota el títol de Nasdrovia Chejov, Vaivén producciones presenta la transcripció escènica d'alguns dels contes de l'autor, els manté fidels a l'esperit chejovià i els dota de brillantor escènica, d'acord amb les característiques dels diàlegs àgil, incisius, divertits i mordaços, que hi ha en totes aquestes petites obres mestres. Per les escenes tretes d'aquests contes desfilen alguns dels personatges chejovians més característics: generals, funcionaris, senyores bé, joves casadores, joves deixondits, xarradors, desaforats, burgesos respectables... Una desfilada de tipus retractats amb ironia i tendresa en episodis humorístics de desenllaç imprevisible, amable de vegades i, sovint, agredolç".

L'obra compta amb les interpretacions d'Eriz Alberdi, Naiara Arrendo, Teresa Calo, Isidoro Fernández, Camilo Rodríguez i Dorleta Urretabizkaia.

Més informació
http://www.teatroprincipalicante.com/programacion.asp

Punt d'Informació Cultural (PIC)
Tel.: 965 90 37 25


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464