Saltar apartados

'CALL CENTER', UNA COMÈDIA ÀCIDA I TREPIDANT


El dimarts 21 de novembre, a les 12 hores, en el Paranimf de la UA, l'Aula de Teatre Universitari representarà l'obra de Marc Angelet Call Center, un text modern i actual que conta la història de cinc joves que treballen com a teleoperadors en una empresa de venda de canals de televisió. A la representació assistiran dotze centres de secundària de Rojales, Sant Vicent del Raspeig, Novelda, Benidorm, El Campello i Alacant.

La importància de l'obra radica en què transmet d'una manera contundent les relacions que els treballadors estableixen entre ells, amb l'empresa i amb el client, i "desentranya la mentalitat d'aquest tipus d'empreses on el client se sent desemparat i el treballador explotat", segons comenta el director, Tomás Mestre. Desuna Cable és el nom que va triar Angelet per a narrar aquesta història que reflexiona sobre els problemes als quals s'enfronta una generació davant un futur incert, no només en l'àmbit laboral, sinó també en el moral. L'obra, per al director, és "una comèdia àcida i trepidant com un tir, que no deixa indiferent l'espectador".

L'obra, dirigida per Tomás Mestre i Marieta Sánchez, és el tercer muntatge de l'Aula de Teatre Universitari, realitzat en el curs 2005-2006. El Teatre Universitari ha rebut nombrosos guardons. Això... o no? va rebre el Premi al Millor Actor en el certamen Palmireno / Caixa Negra 2004 i els Premis a la Millor Obra i a la Millor Actriu en el Certamen de Teatre Vila de Mislata 2004, i Dakota, un text de Jordi Galcerán, va viatjar a la Universitat París 8 per a participar en la 2ª Jornada Internacional d'Estudis Catalans.

Invitacions: Sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464