Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ES PRESENTA EL DOCUMENTAL 'COCENTAINA, DEU ANYS DE SEU'

ES PRESENTA EL DOCUMENTAL 'COCENTAINA, DEU ANYS DE SEU'


El documental Cocentaina, deu anys de Seu, que mostra la presència de la Universitat d'Alacant a través de la Seu Universitària a Cocentaina, es presenta l'1 de desembre, a les 20.30 h, a la Sala Daurada del Palau Comtal. Segons la directora del Secretariat d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, "l'objectiu del documental és recollir de manera visual els deu anys de presència de la Seu Universitària de Cocentaina. El documental fa un recorregut del treball conjunt de l'ajuntament de la localitat i la UA durant aquests anys, a través d'entrevistes amb les persones que han estat implicades directament en el projecte de la Seu, tant del consistori com de la Universitat".

El documental ha estat realitzat pel Taller Digital per a la Universitat d'Alacant i la seua presentació coincideix amb l'inici de les Jornades d'Hivern de Cocentaina, que integren els cursos Mètodes per a trobar ocupació, coordinat pel professor de la UA José Antonio Fernández Sánchez, que es desenvoluparà fins al 3 de desembre, i Nous aspectes dietètics i nutricionals en l'esport, coordinat pels professors de la UA M. Luisa Martín Carratalà i José Enrique Sirvent Belando.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464