Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • HISTÒRIA DEL TRANSPORT URBÀ I METROPOLITÀ EN ALACANT

HISTÒRIA DEL TRANSPORT URBÀ I METROPOLITÀ EN ALACANT


La Sala Altamira del Museu de la Universitat d'Alacant acull les Jornades "Història del Transport Urbà i Metropolità a Alacant" que seran inaugurades dilluns 6 de novembre a les 10:30 hores pel rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda, i el conseller d'Infraestructures i Transport, José Ramón García Antón.

La Càtedra Demetrio Ribes ha convocat aquestes jornades amb l'objectiu de debatre i analitzar la història i evolució del transport urbà i metropolità a la Comunitat Valenciana, els factors que van incidir en el seu desenvolupament, els problemes del sector i les possibles solucions.

Després de l'acte d'inauguració de les jornades, està prevista la inauguració de l'exposició De la diligència al TRAM i la presentació del quadern De la refineria La Britànica a la factoria La Cantera d'Alacant.

L'exposició està comisariada per Inmaculada Aguilar Civera i Virginia García Ortells i continuarà oberta al públic fins al 30 de novembre.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464