Saltar apartados

JORNADES D'INTEGRACIÓ SOCIAL A TRAVÉS DE L'ESPORT


La Universitat d'Alacant acull, a partir del pròxim divendres 24 de novembre, les I Jornades d'Integració Social a través de l'Esport, una iniciativa que parteix del projecte impulsat per l'Oficina d'Esports de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, en el segon semestre del 2005, i que, des del curs passat, compta amb el patrocini de Bancaixa. Les jornades, que es desenvoluparan fins al diumenge 26, tindran lloc a la sala d'actes de l'aulari II.

Segons els organitzadors, l'objectiu principal és "donar a conèixer els resultats obtinguts en l'aplicació de l'esport com a mitjà per a la integració d'adolescents amb risc d'exclusió social", un projecte en el qual participen joves d'entre 14 i 16 anys, de diversos instituts de San Vicent del Raspeig. El projecte va començar amb la integració dels adolescents en l'equip cadet de rugbi, però, atesos els excel·lents resultats obtinguts, a partir d'enguany s'amplia a l'atletisme i a l'hoquei d'herba. L'organització d'aquestes jornades respon al desig d'oferir un fòrum on compartir, amb altres organismes i associacions, les experiències en aquest àmbit. Per això, comptarem amb la participació d'investigadors i professionals, tant de l'educació física com d'organismes públics, col·lectius i associacions especialitzats en temes d'integració social.

Més informació:
Tel.: 965 90 37 39
A/e: ofi.esport@ua.es


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464