Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA MOSTRA "LA TRANSICIÓ A LA DEMOCRÀCIA A ALACANT" S'INAUGURA A DÉNIA

LA MOSTRA "LA TRANSICIÓ A LA DEMOCRÀCIA A ALACANT" S'INAUGURA A DÉNIA


La mostra "La transició a la democràcia a Alacant (1974-1982)", organitzada pel Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant, s'inaugura el divendres 1 de desembre, a les 20,00 h, a la Casa de la Cultura de Dénia. L'acte comptarà amb la presència del vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells; la directora del Secretariat d'Extensió Universitària, Josefina Bueno; el president del Consell Assessor de l'Arxiu de la Democràcia, Josep V. Bevià; el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Dénia, Pau Reig, i la directora del Servei de Registre i Arxiu de la UA, Mercedes Guijarro.

L'objectiu d'aquesta exposició és mostrar els eixos sobre els quals va transcórrer la transició a les comarques d'Alacant, a més de donar a conèixer i animar els diversos col·lectius i particulars a formar part de l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant. Albatera (Baix Segura) va ser el primer d'una sèrie de municipis que, pròxims a les seus universitàries, han acollit aquesta exposició que al novembre es va poder visitar en Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa) i a partir del dia 1 de desembre s'exhibeix a Dénia (Marina Alta).

L'exposició presenta fotos, notícies de premsa, pamflets, fullets i revistes que, acompanyats del relat del que anava ocorrent al conjunt de l'estat i d'una cronologia dels esdeveniments més rellevants en les comarques d'Alacant, tracten de seguir el fil d'uns fets que es desenvolupaven amb extraordinària rapidesa i que provocaven continus canvis en la situació i les expectatives polítiques. L'Arxiu de la Democràcia és un projecte promogut pel Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant obert a la col·laboració de la ciutadania, que es pot consultar en la web http://www.archivodemocracia.ua.es/index.asp?idioma=_val.

Fins el 30 de desembre


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464