Saltar apartados

POP-ROCK GÒTIC AMB NIEVA, AL PARANIMF


"Pop-rock electrònic amb influències gòtiques", així defineix Noemí Carrión l'estil del grup Nieva, que integra juntament amb Antonio Escobar, teclista, productor i compositor de la majoria dels temes. "Vull que la gent sàpia que no vorà el típic grup, que hem intentat fer alguna cosa que no s'haguera fet abans a Espanya, un espectacle amb un toc visual diferent, amb una escenografia que s'acosta al gòtic i altres sorpreses", afirma la cantant.

Nieva, que presentarà el seu primer treball el 29 de novembre, a les 20.15 h, al paranimf de la UA, ha gravat onze temes, "cançons intimistes sobre l'amor, desamor i el de sempre", explica Noemí, amb títols com Maldito veneno, Volverá, Deseos de tormenta o Perdiste la luz. Carrión relata l'origen del so de la banda: "Començarem amb el pop, però ens decantarem cap al rock amb tendències electròniques per influència del teclista. Jo sóc la part rock del grup". Però hi ha en Nieva elements eclèctics que naixen de la diversitat de treballs que ha desenvolupat la solista, "des de ser la coprotagonista en el musical de Queen fins a una gira l'any passat com a corista de Raphael", i apunta que les grans bases del grup són "la personalitat, la diferència i la força".

Invitacions: Sala Aifos


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464