Saltar apartados

VOLS ANAR AL TEATRE AMB UN DESCOMPTE DEL 50%?


Si t'abelleix assistir els dies 24 i 25 de novembre a la representació d'El chico de la última fila, de Juan Mayorga, al Teatre Principal d'Alacant i que la teua entrada tinga un descompte del 50%, presenta la TIU en la taquilla del Principal i pregunta per les places d'amfiteatre concertades amb la UA. L'obra es representarà el 24 de novembre a les 20.30 h i el 25 de novembre a les 18.00 h i a les 21.30 h.

Sinopsi
La lectura d'una redacció escolar sobre el cap de setmana, escrita per un xic de 17 anys transforma la vida i la mirada d'un professor de 55, desenganyat del seu ofici i dels seus afectes. L'impuls del jove, el seu foc, li retornaran els somnis perduts i li revifen contradiccions i velles frustracions.

Els personatges d'El chico de la última fila es mouen entre el drama, l'erotisme i l'humor, per a oferir-nos una radiografia del nostre present ocupat per petites històries que construeixen la nostra gran història.

Segons explica l'autor, "he escrit una obra sobre mestres i deixebles, sobre pares i fills, sobre persones que ja han vist massa i persones que estan aprenent a mirar. Una obra sobre el plaer de treure el cap per treure el cap per vides alienes i sobre els riscos de confondre la vida amb la literatura. Una obra sobre els que trien l'última fila: aquella des de la qual es veu tota la resta de gent".

L'obra, dirigida per Helena Pimenta, compta amb les interpretacions de Ramón Barea, José Tomé, Carlos Jimenez-Alfaro, Ignacio Jiménez, Luisa Pazos i Natali Pinot.

Més informació
http://www.teatroprincipalicante.com/programacion.asp

Punt d'Informació Cultural (PIC)
Tel. 965 90 37 25.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464