Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ALCOI EXHIBEIX UNA EXPOSICIÓ SOBRE 'LA TRANSICIÓ A LA DEMOCRÀCIA A ALACANT'

ALCOI EXHIBEIX UNA EXPOSICIÓ SOBRE 'LA TRANSICIÓ A LA DEMOCRÀCIA A ALACANT'


El18 de gener, s'inaugura al Club d'Amics de la UNESCO l'exposició "La transició a la democràcia a Alacant (1974-1982)", una mostra realitzada a partir dels fons de l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant.

L'acte d'inauguració tindrà lloc a les 20.00 h, al Club d'Amics de la UNESCO, i comptarà amb la participació del vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells, i el president de l'Arxiu de la Democràcia, Josep Bevià. L'exposició s'ha repartit en dos escenaris: el Club d'Amics de la UNESCO i la seu del sindicat Comissions Obreres a Alcoi.

L'objectiu d'aquesta exposició és mostrar els eixos sobre els quals va transcórrer la transició al sud del País Valencià, a més de donar a conèixer l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant i animar els diversos col·lectius i particulars a formar-ne part. L'Arxiu de la Democràcia és un projecte promogut pel Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant, obert a la col·laboració de tots els ciutadans. L'exposició ha visitat, amb gran èxit, diversos municipis de les comarques d'Alacant com ara Albatera (Baix Segura), Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa) o Dénia (Marina Alta).

S'hi mostren fotografies, notícies de premsa, pamflets, fullets i revistes que, acompanyats del relat del que anava ocorrent al conjunt de l'estat i d'una cronologia dels esdeveniments més rellevants a les nostres comarques, tracten de seguir el fil d'uns fets que es desenvolupaven amb extraordinària rapidesa i que provocaven continus canvis en la situació i les expectatives polítiques. A través de l'exposició, l'espectador pot fer-se una idea de la manera en què va transcórrer aquella etapa de la història recent en l'entorn més pròxim.

La mostra es podrà visitar fins al 28 de febrer.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464