Saltar apartados

INTRODUCCIÓ A LA POÈTICA DEL COLLAGE


Del 15 al 18 de gener de 2007 es desenvoluparà a la sala Aifos de la UA el taller del Secretariat de Cultura "El collage i les textures com a llenguatge plàstic", una proposta impartida per Joan Peris per a introduir l'alumne en les tècniques i habilitats constructives del collage i de la textura com a eines que incideixen en la poètica del quadre i la pintura contemporània. S'hi treballaran tints i pigments naturals juntament amb la incorporació d'objectes matèrics i fragments industrials, que serveixen per a l'elaboració de les obres pictòriques.

Així mateix, a partir del 18 de gener, s'exhibirà al mateix espai la mostra Geografies de la matèria, on Peris, a partir d'una implicació força poètica amb l'observació i manipulació creativa de la matèria aconsegueix generar un discurs plàstic on les formes irregulars de les textures centren la seua mirada estètica i canalitzen el seu treball artístic fet de seqüències abstractes, oníriques i matèriques.

L'altre artista i científic que participa en l'exposició, Victor Puntes, completa la mostra amb la seua mirada estètica vers el comportament de les minipartícules observades a través del microscopi electrònic, que són la matèria en estat elemental. L'exposició s'inaugurarà amb una conferència a càrrec dels autors, que se celebrarà el 18 de gener, a les 19 hores, a la sala Aifos.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464