Saltar apartados

L'AULA DE TEATRE DE LA UA REPRESENTA 'MALETAS'


El 24 de gener, a les 12 hores, el grup de Teatre Universitari de la UA durà a escena l'obra Maletas. Segons el director de l'aula, Juan Luis Mira, l'obra és "una reflexió duta al món de l'escena sobre el concepte de maletes com a metàfora del viatge, de la vida".

Mitjançant una sèrie d'escenes, improvisades en alguns casos i d'altres escrites per Mira a partir d'una escena d'En attendant Godot, de Samuel Beckett, el planter de 18 actors escenifica diverses històries humorístiques, dramàtiques i tendres, que tenen en comú el símbol de la maleta i que es desenvolupen en diversos escenaris, com ara estacions de tren i aeroports.

Entre els actors que han participat en l'obra, hi ha persones de tot tipus d'edats i condició. Com a curiositat, ha participat en l'obra la mare de la cantautora Inma Serrano, Chelo Oñate, i el jugador de futbol de l'Alacant Nene. Per a Mira, aquest espectacle d'un poc més d'una hora de durada ha sigut "un exercici per als actors i una reflexió teatral per a fer un espectacle nou".

Invitacions: sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464