Saltar apartados

OBERTA LA MATRÍCULA DELS TALLERS DE CULTURA


El Secretariat de Cultura ha obert el termini de matriculació dels tallers del segon quadrimestre, que inclou una àmplia oferta de cursos de periodisme, enologia, arts plàstiques, oralitat, escriptura, música, divulgació i cinema, adreçats tant a la comunitat universitària com al públic en general.

Els nous tallers que s'hi han incorporat, a més dels tradicionals, són: "Televisión local", "Taller de ràdio: producció de continguts i programes", "Curso de iniciación a la magia", "De los juglares a hoy: la narración en verso. Festival de la oralidad", "Taller de pintura: la sugestión del color y la plenitud de la forma", "Internet como espacio creativo", "Creación poética", "Gestión de proyectos musicales. La industria y la creación", "Introducción a la percusión africana y brasileña", "Llenguatge avançat de jazz", "Animació, cultura i tradicions populars", "Taller de cultura afrocubana", "Fundamentos del guión cinematográfico", "Introducción al documental de autor", "La magia de montaje cinematográfico", "Bandas sonoras originales. Apreciación y análisis de la música cinematográfica" i "Cine y literatura en el mundo árabe: las mil y una noches".

Procediment de matriculació

La matriculació ha de fer-se al Punt d'Informació de Cultura (PIC, planta baixa del paranimf). És possible matricular-se per telèfon, al 965 90 3725, i també a través del correu electrònic ofi.cultura@ua.es. El rebut de matrícula es podrà pagar en qualsevol oficina de la CAM, Bancaixa o Santander Central Hispano. L'import del curs ha de ser abonat en el termini que s'indica en el moment de fer la matriculació.

Horari

De dilluns a divendres, de 09.00 h a 14.00 h.
De dilluns a dijous, de 15.00 h a 17.30 h.

Més informació

Punt d'Informació de Cultura (PIC)
(planta baixa del paranimf)
Tel. 965 90 37 25
A/e: ofi.cultura@ua.es
http://veu.ua.es
(apartat "Cursos i tallers")


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464