Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE POESIA, AMB EL TEMA "ESCAC I MAT"

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE POESIA, AMB EL TEMA "ESCAC I MAT"


El Secretariat de Cultura i alacalle.com, amb la col·laboració de la llibreria Compas de la Universitat d'Alacant, han organitzat la segona edició del concurs de poesia, que té una periodicitat mensual i s'inicia ara, al gener de 2007. L'organització determina el tema del concurs, que en aquesta primera convocatòria serà "Escac i mat".

Hi podran concórrer les persones residents al País Valencià, amb poemes escrits indistintament en castellà o valencià (s'admeten poemes en prosa), originals, inèdits i no premiats en anteriors concursos. Cada persona pot presentar un màxim de dos poemes per tema. Els poemes poden tenir una extensió màxima de quaranta-cinc versos o el seu equivalent en prosa.

La data límit de lliurament dels treballs del primer tema serà el 10 de febrer, i la de resolució el 16 del mateix mes, aproximadament. La presentació dels treballs es realitzarà mitjançant l'enviament d'un correu electrònic, que ha d'incloure el poema o poemes i en un document adjunt el títol del poema, el currículum i les dades de contacte. La direcció per a remetre els treballs és concursos.cultura@ua.es o poesia@alacalle.com. En l'assumpte cal especificar "Concurs de poesia". Així mateix, els pròxims temes del concurs seran "Darrere dels murs", "Rodamons" i "La nit del lector".

Premis


Hi ha un primer premi mensual que consisteix en un lot de llibres valorat en 70 ? en la llibreria Compas UA, la publicació dels poemes en la web d'Alacalle i l'edició d'un llibre amb tots els guanyadors al final de la convocatòria.

En cadascuna de les convocatòries, el jurat podrà realitzar fins a tres mencions especials dels poemes que millor s'ajusten a la filosofia d'aquesta proposta. Els poemes seleccionats es publicaran, juntament amb el poema premiat, en alacalle.com. La persona que resulte guanyadora en la convocatòria mensual no podrà tornar a optar a aquest premi, però sí que podrà ser seleccionat per a les tres mencions de cada tema.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464