Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONTRASTOS INESPERATS EN L'ESPECTACLE DE DANSA COLLAGE

CONTRASTOS INESPERATS EN L'ESPECTACLE DE DANSA COLLAGE

El dimecres 14 de març, a les 20.15 h, la companyia de ball Chircovskii Dance Project presentarà, al paranimf de la Universitat d’Alacant, l'espectacle Collage. "L'obra ―segons explica el director Boris Chircovskii― és molt divertida, amb llenguatges molt distints i bastant provocativa". La idea de què parteix el muntatge reflecteix el significat del títol. "Un collage són fragments de diverses coreografies, encara que hi ha un fil conductor, una actriu que introdueix una pista sobre el que el públic veurà a continuació", explica Chircovskii.

Aquesta obra, que té "molts tocs humorístics", expressa temes com "el voler i no poder, la curta vida dels ballarins sobre els escenaris i moltes coses de la vida d'un creador". Aquesta abstracció que suposa Collage és per al ballarí i coreògraf "un procés de combinació consistent a introduir en una obra elements preexistents heterogenis, que creen contrastos inesperats".

En Collage s'ha emprat la música d'artistes com John Cage, Mum i Schubert i hi han participat els ballarins Noelia Vicente, Cristina Martínez, Inmaculada Barceló, Inmaculada Manresa, María Arques, i els actors Encarnación García i José María Marrades.

Invitacions: sala Aifos


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464