Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ÈXIT ACLAPARADOR DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT EN ELS CADU

ÈXIT ACLAPARADOR DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT EN ELS CADU

Els equips de la Universitat d'Alacant fan història en les finals dels Campionats Autonòmics Universitaris de la Comunitat Valenciana, CADU. La UA ha aconseguit classificar sis equips per a la fase final dels Campionats d'Espanya i en aquests moments n’hi ha quatre més que opten a la classificació. Açò suposa que la Universitat d'Alacant és la primera del País Valencià en nombre d’equips desplaçats als Campionats d'Espanya i, segons els responsables de l'Oficina d'Esports, és possible que siga una de les que més aporte en tot l’estat, tal com és habitual en aquest últim curs.

La final del CADU va tenir lloc el passat dijous, 1 de març, "en una jornada intensa i plena d'emoció", segons els tècnics esportius alacantins, que va tenir lloc a la ciutat de València, organitzada per la Universitat Politècnica. Els equips de voleibol masculí, voleibol femení, handbol masculí, handbol femení i futbol sala masculí s’hi van proclamar campions autonòmics, amb la qual cosa van obtenir el dret a participar directament en la fase final dels Campionats d'Espanya Universitaris, que tindran lloc pel maig a Múrcia i Còrdova. A aquests equips, cal afegir el de rugbi femení ja classificat. Ara com ara, en són sis els equips que representaran la Universitat d'Alacant en els Campionats d'Espanya. En aquesta mateixa jornada, els equips de futbol, futbol sala masculí i rugbi masculí van aconseguir el subcampionat autonòmic, que els dóna dret a participar en una fase interzonal. A més, l'equip de futbol 7 femení està a l'espera d'assolir la classificació. L'handbol masculí s’imposa a la Universitat Politècnica de València per un contundent 36 a 28. L'handbol femení es va imposar a la Universitat Politècnica de València per 29 a 25. El voleibol masculí va obtenir una fàcil victòria enfront també de la UPV per 3 a 0. Els equips de voleibol femení i futbol sala femení van assolir sengles victòries en partits contra els equips de la Universitat de València, el primer va guanyar per 3 a 0 i el segon per 4 a 2. Els equips de futbol, futbol sala masculí i rugbi masculí foren subcampions, després de perdre els seus partits.

En aquesta mateixa jornada es van lliurar els trofeus als equips i als millors esportistes del Campionat. Per la Universitat d'Alacant, s’hi escollií Emil Feuchtmann, en handbol masculí; Adriana Pérez, en futbol sala femení; Beatriz Morales, en handbol femení; Fernando Agudo, en voleibol Masculí, i Patricia Romero, en voleibol femení.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464