Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • RECITAL DE PIANO A CÀRREC DE SILVAN NEGRUTIU A LA SEU CIUTAT D'ALACANT

RECITAL DE PIANO A CÀRREC DE SILVAN NEGRUTIU A LA SEU CIUTAT D'ALACANT

El 2 de març, a les 20.45 h, se celebrarà a la sala Rafael Altamira de la Seu Ciutat d’Alacant el recital de piano a càrrec de Silvan Negrutiu. Negrutiu va nàixer el 19 de febrer de 1984 en Târgu-Mures (Romania), i va començar a estudiar piano amb 7 anys. Amb 14 anys es trasllada a Bucarest on l'any 2003, es gradua en l'Institut Musical “Dinu Lipatti” de Bucarest sent admés després en la Universitat Nacional de Musica de Bucarest on, en l'actualitat, està matriculat en l'últim curs.

Ha guanyat diversos premis en concursos nacionals i internacionals i ha sigut becat per l'International Holland Music Session Summer Academy 2007 d'Holanda i pel Mannes College of Music de Nova York. Ha donat recitals a Bucarest, Budapest, Atenes, Varsòvia i Nova York i hi ha actuat com a solista amb l'Orquestres Filharmòniques de Târgu-Mures, Bacãu, Constanta, la “Simfonia Bucarest” i l'Orquestra de Càmera de la Radiodifusió Romanesa.

Recentment ha sigut becat per la Fundació Cultural “Irlanda-Romania” per a efectuar estudis de postgrau amb l'anomenat pianista irlandés John O'Conor en la Royal Irish Academy of Music de Dublín, Irlanda.

PROGRAMA

F. Liszt - Sonata en si menor
L. Van Beethoven - 32 Variaciones en do menor
J. Brahms - Variaciones sobre un tema húngaro op. 21, nº 2VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464