Saltar apartados

"RODAMONS", TERCER TEMA DEL CONCURS DE POESIA

"Rodamons" és el tercer tema del Concurs de Poesia organitzat pel Secretariat de Cultura i Alacalle.com, amb la col•laboració de la llibreria Compas de la Universitat d'Alacant. Hi podran concórrer les persones residents a la Comunitat Valenciana, amb poemes escrits indistintament en castellà o valencià (s'admeten poemes en prosa), originals, inèdits i no premiats en anteriors concursos. Cada persona pot presentar un màxim de dos poemes per tema. Els poemes poden tenir una extensió màxima de quaranta-cinc versos o el seu equivalent en prosa.

La data límit de lliurament dels treballs del primer tema serà el 3 d’abril. La presentació dels treballs es realitzarà mitjançant l'enviament d'un correu electrònic, que ha d'incloure el poema o poemes i en un document adjunt el títol del poema, el currículum i les dades de contacte. La direcció per a remetre els treballs és concursos.cultura@ua.es o poesia@alacalle.com. En l'assumpte cal especificar “Concurs de poesia”. Així mateix, el pròxim tema del concurs serà “La nit del lector”.

Premis
Hi ha un primer premi mensual que consisteix en un lot de llibres valorat en 70 € en la llibreria Compas UA, la publicació dels poemes en la web d’Alacalle i l'edició d'un llibre amb tots els guanyadors al final de la convocatòria.

En cadascuna de les convocatòries, el jurat podrà realitzar fins a tres mencions especials dels poemes que millor s'ajusten a la filosofia d'aquesta proposta. Els poemes seleccionats es publicaran, juntament amb el poema premiat, en alacalle.com. La persona que resulte guanyadora en la convocatòria mensual no podrà tornar a optar a aquest premi, però sí que podrà ser seleccionat per a les tres mencions de cada tema.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464