Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • XAVI CASTILLO REPRESENTA 'CON LA IGLESIA HEMOS TOPAO!'

XAVI CASTILLO REPRESENTA 'CON LA IGLESIA HEMOS TOPAO!'

El 20 de març, a les 20.15 h, Xavi Castillo torna a l'atac amb un nou espectacle de cort satíric, que repassa l'actualitat en clau d'humor i una gran dosi d'improvisació. En aquesta ocasió, presenta Con la Iglesia hemos topao!, un monòleg que, segons explica Castillo, “naix a partir de la necessitat d'explicar al públic una sèrie d'episodis relacionats amb la censura com els de Xàiva o Bocairent”.

A partir d'aquests casos, comenta Castillo, “vam començar a cercar més material relacionat amb l'Església per a construir un nou espectacle i ens vam adonar que les possibilitats eren enormes: bisbes, papes, manifestacions, pederastes, la Bíblia, Aquilino Polaino, els condons, col•legis concertats, etc.”.

Després dels monòlegs anteriors de Pot de Plom (La Vengansa i El Chou), representats amb molt bona resposta del públic i de la crítica, Xavi Castillo proposa aquesta nova experiencia l'objectiu de la qual “és que el públic es descollone una bona estona”.

Entrades: Llibreria Compas UA, FNAC, Servicam i una hora abans en el Paranimf

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464