Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'EQUIP NACIONAL DE VOLEI PLATJA ULTIMA LA SEUA PREPARACIÓ EN LA UA

L'EQUIP NACIONAL DE VOLEI PLATJA ULTIMA LA SEUA PREPARACIÓ EN LA UA

L'Equip Nacional de volei platja femení format per la parella (Nadia Campisi i Clara Lozano) i el seu entrenador Luis Campisi, han decidit fer la ultima fase de la preparació de cara a l'any preolímpic en la Universitat d'Alacant. El motiu fonamental d'aquest staff de concentració és la qualitat de l'arena de la instal•lació esportiva i la col•laboració amb el grup d'investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat d'Alacant.

Aquesta concentració és l'última fase de preparació de cara a l’importantíssim any preolímpic. Durant una setmana la prestigiosa parella espanyola entrenarà dins del recinte universitari amb la finalitat d'establir la posada al punt definitiva de cara a la primera prova del Word Tour.

Un total de 24 parelles femenines es juguen la classificació enguany de cara a l'olimpíada de Pequín. La parella espanyola parteix amb opcions d'aconseguir un lloc entre les millors del món i aconseguir una fita sense precedents en el volei platja femení espanyol.

En aquesta mateixa preparació està col•laborant amb la parella el grup d'investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, que dirigeix el Dr. José A. Pérez Turpin. Aquest grup desenvolupa el seu treball sobre la millora de l'alt rendiment esportiu, i ja ha col•laborat amb diferents federacions nacionals i diferents esportistes amb vista a millorar el seu nivell.

La concentració finalitzarà el diumenge 29 i la parella començarà el procés de competició.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464