Saltar apartados

CAJÓN DE SASTRE

El dijous 10 de maig, a les 20.15 h, el Taller de Dansa Contemporània de la UA obrirà la programació Paranimf Festiu, que integra les actuacions de les aules de teatre, música i dansa del campus, amb Cajón de sastre, un espectacle eclèctic que sorgeix de les improvisacions i del treball conjunt dels membres del Taller. Segons el coreògraf, ballarí i professor Boris Chircovskii, “el muntatge, interpretat per catorze ballarins, és bastant divers i molt atractiu per les coreografies i la música de Schubert, Mum, Cesáreva Évora o Bach. A més, és un muntatge que té una gran complexitat de moviment i de precisió. Hem treballat, sobretot, la tècnica de contact, que consisteix a deixar-se dur i no oposar-se a la gravetat, amb moviments fluids que tenen una pauta d’improvisació i sorgeixen en un moment, sense codificar”.

Aquesta tècnica comporta que ocórreguen “coses molt interessants a causa de l'espontaneïtat”. “Enguany hem treballat de manera més lliure ―continua Chircovskii― i aquesta dinàmica agrada als alumnes, perquè se senten creadors i partícips d'un treball col•lectiu, encara que sempre sobre una base tècnica. Estic molt content dels resultats obtinguts i crec que el públic se’n sorprendrà”.

Recollida d'invitacions: sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464