Saltar apartados

CONCERT DELS TALLERS DE GUITARRA I PERCUSSIÓ

El 24 de maig, a les 20.15 hores, l'escenari del Paranimf s'omplirà de la música dels alumnes dels tallers de guitarra flamenca i percussió llatina, flamenca, africana i brasilera, dirigits per Baldomero Amador, Pakito Baeza, Antonio Correas i el Quartet de Percussió OSA. Cadascun dels grups d'alumnes realitzarà una mostra del que han après durant el curs i al final tocaran tots junts en una improvisada jam session. Segons comenta el professor de guitarra flamenca, Baldomero Amador, “del meu grup eixiran tres xics, que tocaran un fandango de Huelva, un taranto, una bulería i una farruca. Al final de l'espectacle, igual que vam fer el curs passat, improvisarem amb els altres membres dels tallers”.

El professor de percussió flamenca, Antonio Correas, destaca d'aquest curs una millora considerable en el nivell dels alumnes “a causa del increment d'hores, que ha contribuït a afermar les bases i definir-les”. Dels seus alumnes actuaran dos grups, el d'iniciació i el de segon nivell. El primer grup tocarà una selecció de tanguillo-rumba, i el segon grup bulería-rumba-bulería.

Invitacions: sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464