Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONCHA BRU INAUGURA UNA JORNADA CIENTÍFICA SOBRE LA FORMACIÓ PERMANENT EN EUROPA

CONCHA BRU INAUGURA UNA JORNADA CIENTÍFICA SOBRE LA FORMACIÓ PERMANENT EN EUROPA

El 24 de maig, la directora de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant, Concha Bru, inaugura a Madrid una Jornada Científica sobre la formació permanent en l'estratègia europea, en la qual es van a presentar els resultats del projecte AEPUMA, Anàlisi i avaluació dels ensenyaments universitaris per a persones majors a Espanya i Europa que ha realitzat la Universitat d'Alacant. La jornada, organitzada pel IMSERSO, s'estructura entorn a les conclusions obtingudes a partir d'aquest estudi. L'objectiu, segons Concha Bru, és oferir un fòrum de debat i reflexió a docents, gestors, representants estudiantils i responsables acadèmics i institucionals vinculats a la formació universitària dels majors de 40 anys.

Segons Concha Bru, “anem a mostrar les conclusions que hem obtingut en el nostre estudi i a tractar d'aconseguir que s’adopten criteris i accions tendents a la consolidació, millora i regulació dels ensenyaments universitaris per a majors”.
La Jornada va dirigida especialment als gestors i responsables acadèmics dels Programes Universitaris per a Majors de totes les Universitats Espanyoles, així com als representants de les entitats i administracions competents en educació de majors.

Però, a més, els seus continguts s'orienten a professionals de les especialitats de Pedagogia, Innovació Educativa, Educació Especial i Educació d'Adults, Treball Social i Psicologia Evolutiva i als representants legals de l'Alumnat dels Programes Universitaris per a Majors.

Per a més informació: http://www.aepumayores.org/compartido/WEB_AEPUM/prograJT_aepuma_24mayo.pdf

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464