Saltar apartados

EL MUA CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

El Museu de la Universitat d'Alacant se suma el divendres 18 de maig a les celebracions del Dia Internacional dels Museus que enguany es dedica al patrimoni universal.

Les pintures prehistòriques, les palmeres i el Misteri són els tres fites del patrimoni universal que atresora la província d'Alacant i que han triat els responsables del MUA per a convertir la vesprada del divendres “en una gran festa en la qual el museu es convertisca en un espai de comunicació, entreteniment i aprenentatge per a tots, especialment per als xiquets”. Per això s'ha organitzat un programa d'actes que s'iniciarà a les 17.00 hores amb dos tallers, un de pintura prehistòrica i altre de palmell blanc en els quals els més menuts aprendran a teixir i a pintar com s'ha fet en la nostra província durant segles. La jornada, oberta al públic en general, es completará amb un conta contes i una xocolatada.

L'objectiu d'aquesta jornada d'activitats complementàries i portes obertes és acostar el treball que es realitza des dels museus a la societat en general, a fi de mostrar l'evolució que aquests centres culturals han tingut i l'important paper que compleixen en el desenvolupament intel•lectual i social dels pobles.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464