Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA, CAMPIONA DE LA III LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI

LA UA, CAMPIONA DE LA III LLIGA DE DEBAT UNIVERSITARI

D’entre els 50 estudiants i estudiantes que van participar en la III Lliga de Debat Universitari organitzada per la Xarxa Joan Lluís Vives, els membres de l’equip de la Universitat d’Alacant han demostrat –segons han fet públic en un comunicat els organitzadors de la Lliga– «major capacitat de treball en equip i habilitats dialèctiques, especialment a l’hora d’integrar nous coneixements i estratègies per debatre a favor o en contra del tema proposat, Som presoners de la publicitat?» L’equip campió estava integrat pels estudiants: Jaume Doménech, Ernest Mollà, Raquel Mora, Diana Segarra, Patrícia Motos, i Laura Escrivà. La Universitat d’Alacant ja va tancar la II Lliga de Debat Universitari (Barcelona, abril de 2006) amb el títol de subcampiona i enguany ha sabut fer-se, amb un equip completament renovat, amb el màxim guardó de la Lliga.

La competició va tenir lloc a la Universitat Miguel Hernández d’Elx del 25 al 28 d’abril. Déu universitats de les vint que integren la Xarxa Vives van competir defensant a favor o en contra, segons sorteig, el tema de debat de la III Lliga. Les universitats competidores van ser la Universitat d’Alacant, la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat Miguel Hernández, la Universitat Jaume I, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Oberta de Catalunya.

Pel que fa als subcampions, l’equip de la Universitat de Lleida, era la primera vegada que els seus membres es presentaven a una competició d’aquestes característiques i la primera vegada que la universitat lleidatana inscrivia un equip en la lliga. Format per Laura Salamero, Míriam Miguel, Mónica Noguero, Mercè Mill, Manel Hervàs i Alina Franco, els jutges van destacar de la seua participació l’evolució demostrada durant els quatre dies de competició.

La Universitat d’Alacant va defensar la postura en contra i la Universitat de Lleida a favor que som presoners de la publicitat. El debat de la final va ser seguit per vora un centenar de persones, entre les quals es trobaven representants de les universitats, membres dels equips que van participar en la III Lliga i periodistes.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464