Saltar apartados

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I REVISTA 'ROCINANTE'

El 24 de maig, a les 12.15 hores, la sala Aifos acollirà la presentació del projecte i la revestisca Rocinante, a càrrec del catedràtic de Literatura Hispanoamericana de la UA, José Carlos Rovira; el catedràtic de Llengua, Cultura i Institucions dels països de llengua espanyola de la Universitat de Salern i director de l'Institut d'Estudis Llatinoamericans (ISLA), Antonio Scocozza, i el director de la revista i catedràtic de Filosofia de la Universitat de Nàpols (Federico II), Giuseppe Cacciatore.

Rocinante, editada a Nàpols, té com objectiu una reflexió conjunta sobre Filosofia i Literatura en l'àmbit hispanoamericà, i inclou assajos com Maria Zambrano: Ragione poetica i storia, de Cacciatore; José Ortega i Gasset, Espanya invertebrada, de José Lasaga, i Eugenio Trías, El árbol de la vida, de Laura Mariateresa Durante, entre d’altres.

Conferències

Així mateix, el 25 de maig en l'Aula 26 de l'Aulari I, tindran lloc dues ponències: a partir de les 11.00 hores Giuseppe Cacciatore impartirà El pensamiento de Leopoldo Zea, i a partir de les 12.00 hores Bolívar i los bolivianos, a càrrec d'Antonio Scocozza.

L'acte ha estat organitzat pel departament de Filologia Espanyola: Unitat d'investigació “Recuperacions del món precolombí i colonial en la literatura hispanoamericana”, amb la col·laboració del Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464