Saltar apartados

RÈCORD DE MATRÍCULES EN LA RAFAEL ALTAMIRA

La Universitat d'Estiu Rafael Altamira ha registrat prop de 400 matricules només en una setmana. Aquesta xifra triplica el nombre d'alumnes que es van matricular, en el mateix període de temps, durant l'edició de l'any passat. Segons la directora del Secretariat d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, de qui depenen els Cursos de Verano de la UA, “l’alt nombre d'inscrits és el símptoma més evident de la consolidació de l'oferta de la Universitat d'Alacant, sobretot, en sectors externs al món universitari”. Bueno recorda que molts dels cursos que s'ofereixen tenen un volum limitat de places, per això insta als interessats que formalitzen com més prompte siga possible la seua reserva. El termini de matrícula continuarà obert fins a l'última setmana de juny, sempre que no es cobrisquen les places.

De nou, un dels atractius dels Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant torna a ser el caràcter multidisciplinar de l'oferta. Es tracta de cursos oberts a tot tipus d'alumnat, sense més requisit que tenir interès per les matèries que es van a impartir. Cursos com el de Cooperació universitària entre Europa i Llatinoamèrica, Amor i sexe en els lletres valencianes medievals, Els danys laborals en la població treballadora, Investigació multidisciplinar al medi ambient o Dibuix tridimensional amb Autodesk Inventor, són un exemple de la pluralitat de matèries oferides.

La matrícula pot realitzar de manera online a través de la web www.univerano.ua.es, en persona, per telèfon, fax o correu electrònic.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464