Saltar apartados

RESULTATS DE LES LLIGUES INTERNES 2007

Dijous passat, 17 de maig, es va celebrar, amb gran afluència de públic, la Jornada de Clausura de les Lligues Internes de la Universitat d'Alacant. Les exhibicions esportives van cridar l'atenció dels assistents, molts dels quals es van animar a participar. El lliurament de trofeus va estar presidida pel rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda, i va contar amb la participació de nombroses personalitats acadèmiques i esportives d'Alacant i SanVicent i. Entre d’altres, van assistir el vicerrector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells, de qui depèn l'Oficina d'Esports, el vicerector d'Alumnat, José Vicente Cabezuelo, la directora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, la professora i coordinadora de les titulacions esportives de la UA, Josefa Blasco, el president de l'associació de la Premsa Esportiva d'Alacant, Rafael Rodríguez, la directora del Patronat Municipal d'Esports d'Alacant, Teresa Gómez, el president del Club d'Atletisme de San Vicente, Antonio Méndez, el del Club d'Atletisme Tossal, José Manuel Hernández, i el jugador del Etosa, Lucio Angulo, entre d’altres.

En la Milla Universitària Ramón Domingo Menargues van participar 54 corredors. Van aconseguir el triomf en categoria femenina Maricarmen Baldó, amb 5 minuts 08 segons; i en masculina Francisco Martínez, amb 4 minuts 50 segons.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464