Saltar apartados

TEATRE DE L'ABSURD AMB 'EN CAP CAP CAP'

“Una proposició, des del punt de vista estètic, propera a la poesia visual de Joan Brossa, amb imatges que no obeeixen a la raó i que versen sobre la condició humana”. D'aquesta manera defineix Tomàs Mestre, director del Teatre Universitari, En cap cap cap, lanova obra de la companyia universitària per a aquest curs acadèmic, una obra inspirada en el teatre de l'absurd sobre textos de Vicent Tur, Pere Calders, David Plana, André Prada, Juan Luis Mira, Raymond Devos, Roland Baudrillard, Kart Valentín i Slawomir Mrozec, que es representarà el 23 de maig, a les 20.15 hores, al Paranimf de la UA.

El muntatge, que arriba després de l'experiència de Això... o no?, Dakota i Call Center és, segons Mestre, “una proposta dinàmica, amb molt humor i personatges histriònics, amb música de Ovidi twins, del àlbum A kabotaes, amb cançons de textos absurds” i precisa que durant la preparació de l'espectacle s'ha produït “un salt qualitatiu pel que fa a anys anteriors”, ja que “per fi els alumnes de l'aula estan preparats per a eixir d'un àmbit naturalista per a entrar en una dinàmica de deconstrucció de personatges”. Interpretada per Sandra Montserrat, Lucia Mendoza, Joan Lluís Escoda, María Navarro, Sergi Gallego, Ignacio Chillón i Elena Candela, l'obra es va estrenar el passat 17 de maig en el marc de la XI Mostra de Teatre Universitari Joan Lluís Vives, a la Universitat de Lleida.


Invitacions: sala Aifos


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464