Saltar apartados

CONCERT DEL PIANISTA CARLOS AGUIRRE

El dilluns 18 de juny, a les 20.00 h, a la sala Altamira de la Seu Universitària d'Alacant, tindrà lloc el recital del pianista argentí Carlos Aguirre, una de les veus més originals de l'univers del folklore argentí. Després de la seua integració en diverses agrupacions amb diferents tendències musicals, Aguirre vessa l’experiència acumulada en la música popular del seu país i de l’Amèrica Llatina. Es vincula amb la cançó a través del seu treball com a arranjador de produccions argentines, peruanes i xilenes. D'aquesta relació amb la música cantada i amb altres aspectes de la literatura sorgeix un grup de cançons amb textos propis i de poetes del seu entorn.

La relació amb el guitarrista Eduardo Isaac l’apropa al llenguatge universal de l'instrument a través de transcripcions d’Isaac i del repertori d'altres compositors del món que produeixen ara com ara. Entre els músics destacats amb qui ha col•laborat hi ha Aníbal Sampayo, Walter Heinze, Jorge Fandermole, la cantant xilena Francesca Anacarola, Juan Falú i el guitarrista o el compositor Enrique Sinesi, entre d’altres. Així mateix, l’any 2001 va actuar a Buenos Aires al costat del pianista cubà Chucho Baldés.

Entrada lliure limitada a l'aforament del local

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464