Saltar apartados

LA DONA EN L'ISLAM, EN LA RAFAEL ALTAMIRA

Matisar enfocaments i opinions, sempre des de punts de vista diferents, sobre el paper de la dona en el món islàmic, és l'objectiu del curs ”La dona i l'islam”, que dirigeix el professor Luis Bernabé i que s'impartirà el pròxim mes de juliol a la Universitat d'Estiu Rafael Altamira.

El curs comptarà amb ponents de primera fila com Fadela Amara, fundadora del moviment Ni putes ni submisses i gran lluitadora pels drets de la dona en la cultura islàmica; el compositor Luis Delgado o representants de l'ambaixada d'Egipte, que presentaran la campanya contra l'ablació que s’està duent a terme al seu país. Segons Luis Bernabé, es pretén és traslladar a l'alumnat les reflexions existents sobre el canvi social en el món àrab, sobre el paper de les famílies i les seues estructures, a més d’observar i analitzar el reflex que apareix en el món de l'art i la literatura. El curs s'estructurarà entorn a diverses conferèncias, taules redones i tallers.

A més, la música i els balls orientals posaran una nota de color en el curs, gràcies a l'espectacle que s'ha organitzat amb músics en directe i danses oferides per experts nadius.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464