Saltar apartados

A L'ESTIU, LA UNIVERSITAT NO TANCA

Amb el lema “A l'estiu, la Universitat no tanca”, el Vicerectorat d'Extensió Universitària ha programat un extensa oferta cultural de música, teatre, exposicions, cinema, monòlegs, visites guiades, dansa, poesia i altres propostes interessants, que es duran a terme al llarg del mes de juliol al campus i les seus universitàries.

A la Seu Universitària d'Alacant, durant tot el mes, cada nit, a partir de les 23.00 h, tindrà lloc una actuació diferent: els monòlegs d'una nit d'estiu, els concerts de diversos estils musicals, com el del grup Rosewood, el concert de koto per Yoshie Sakai o Tot tango, i les projeccions de documentals són algunes de les activitats per a calmar la calor de les nits estivals.

A les seus universitàries, s’hi representaran obres teatrals a càrrec del Teatre Universitari, amb la comèdia musical El blues de Macky Navaja, i hi haurà concerts tan interessants com el de Cercle Samsara, a la plaça Santiago de Villena, o el concert d’èr-hú (violí xinès de dues cordes), a càrrec de Qiu Senjun. També tindrà lloc una actuació de dansa, amb la companyia Chircovskii Dance Project.

Els amants de l'art podran visitar nombroses exposicions, tant al museu universitari com a les seus. A la Casa de la Cultura de Villena s'exhibeix una selecció de serigrafies d'Eusebi Sempere, a la sala Aifos del campus l'Associació d'Escriptors de Llums exposa un recorregut fotogràfic en blanc i negre per la vida del campus, a la Seu d'Alacant Kike Mira i Jordi Sempere proposen una aproximació a la nuesa fotogràfica, per a endinsar-se en la personalitat humana a través de la pell, i al MUA Angèle Etoundi Essamba exposa “Figuracions de l'arbre”, una mostra fotogràfica que es construeix sobre el símbol de l'arbre i les seues figuracions poètiques .

Per a consultar la programació completa fes clic al document adjunt.

Fitxer adjunt: agenda d''estiu


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464