Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ESPELMES I TEXTOS ERÒTICS AL SALÓ DE GRAUS DE DRET

ESPELMES I TEXTOS ERÒTICS AL SALÓ DE GRAUS DE DRET

El dijous, a partir de les 12.00 h, la sala de graus de la Facultat de Dret acollirà la lectura dramatitzada de textos eròtics del Tirant lo Blanc. L’espectacle, oferit per Lluna Roig Produccions, forma part del curs “Amor i sexe en les lletres valencianes medievals”, que es du a terme al llarg d’aquesta setmana, dins de l’oferta estival de la Universitat Rafael Altamira.

El curs, dirigit per Rafael Alemany, analitza les diverses concepcions de l’amor i l’expressió de la sexualitat en les obres literàries més representatives dels autors valencians de l’edat mitjana. Amb aquesta finalitat, s’estudien aspectes relacionats amb aquesta temàtica referits, fonamentalment, als sermons de sant Vicent Ferrer, les poesies d’Ausiàs March, el Tirant lo Blanc de Joanot Martorell, L’Espill de Jaume Roig, les obres de Joan Roís de Corella i les composicions de l’anomenat cançoner satíric valencià, però també a un interessant tractat de seducció llatí, el Facetus, traduït al català en el segle XIV. Aquestes anàlisis es completen amb incursions comparatives en altres contextos de producció literària de l’àmbit romànic, com ara les lletres castellanes, occitanes, galaicoportugueses o italianes de la mateixa època.

L’entrada és lliure.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464