Saltar apartados

FESTA UNIVERSITÀRIA I DANSA CONTEMPORÀNIA

Els cursos d'estiu que la Universitat d'Alacant organitza en la Seu de Villena culminen el divendres 13 de juliol amb un espectacle de dansa contemporània i una festa universitària. El coordinador del taller de dansa de la UA, Boris Chircovskii, posa en escena Collage, un espectacle creat a partir de música de diversos compositors en el qual participen sis ballarines i dos actors. Collage és una obra plena de contrastos inesperats que podrà veure's en el Saló d'Actes de la Casa de Cultura de Villena a partir de les 21.00 hores. L'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

Després de la dansa contemporània, la festa es trasllada a la Cábila de Moros Nous on a partir de la mitjanit començarà la festa universitària que ha organitzat la cooperativa estudiantil de Villena (COBSE). Per als més atrevits, els organitzadors han previst un sopar al restaurant La Troyica. Les entrades a la festa i les reserves per al sopar poden fer-se directament contactant amb COBSE.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464