Saltar apartados

INAGURACIÓ DELS CURSOS D'ESTIU DE LA UA

El 2 de juliol, la Universitat d'Alacant va fer la inauguració oficial de l'oferta de cursos estivals al campus i a les seus universitàries. En el marc de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira, a les 12.00 h, el paranimf va acollir-ne la conferència inaugural, a càrrec del president de la Federació Espanyola de Bàsquet, José Luis Sáez, i el jugador i capità de l’Etosa, Lucio Angulo.

A més, es van inaugurar els Cursos d'Estiu al pati d'armes del Palau Comtal de Cocentaina, amb l'assistència del director del Secretariat de Cultura de la UA, Carles Cortés; la directora de la Seu Universitària de Cocentaina, Elena Ronda, i per part de l'ajuntament contestà, l'alcalde Rafael Briet Seguí i les regidores Rosa Segelles i Rosana Soler. Durant la inauguració dels Cursos d'Estiu, el Quartet Almus, quartet resident de la Universitat d'Alacant, va oferir un concert en què interpretà peces de Turina, Haydn i Heidrich, Bach, Haydn, Mozart, Beethoven, Schumann, Brahms, Wagner, Dvorak, Reger, a més de peces procedents del cinema de Hollywood, del jazz, del tango, etc. Així mateix, es va inaugurar una exposició titulada “Art nostre”, integrada per diverses obres de pintors de les comarques de l'Alcoià i el Comtat. La mostra s'exhibeix a la sala d'exposiciones del Palau durant el mes de juliol.

Paral•lelament, els cinquanta joves músics que formen l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) van omplir de notes musicals el Teatre Chapí de Villena, a les 20,30 hores. L'actuació de la OFUA es va emmarcar en els actes d'inauguració dels Cursos d'Estiu que van tenir lloc en la Seu Universitària de Villena, que dirigeix el professor José Ángel Silva, i que versen sobre tecnologies de la informació i la comunicació, educació i medi ambient. L'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA), dirigida per Mihnea Ignat, va oferir un recital amb peces de J. Sibelius i W.A. Mozart.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464