Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA PRESIDENTA DE L'AVL, EN LA CLOENDA DEL CURS AMOR I SEXE

LA PRESIDENTA DE L'AVL, EN LA CLOENDA DEL CURS AMOR I SEXE

La presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ascenció Figueres, assistirà el divendres, 13 de juliol, a la cloenda del curs Amor i sexe en les Lletres Valencianes Medievals que s’ha celebrat al llarg de la setmana dins dels Cursos d’Estiu de la Universitat Rafael Altamira de la Universitat d’Alacant.

El curs, que ha estat dirigit pel catedràtic de Filologia Catalana de la UA Rafael Alemany, compta amb el patrocini de l’Acadèmia de la Llengua Valenciana.

Ascenció Figueres atendrà als mitjans de comunicació que estiguen interessats en l’aula 23M de l’Aulari I del Campus de Sant Vicent del Raspeig, on assisteix a la taula rodona titulada Entre la moral i la pornografia: els discursos sobre l’amor i la sexualitat en la cultura literària medieval. La presidenta de l’Acadèmia estarà disponible des de les 10’30 fins les 11 hores o a l’acabament de l’acte, al voltant de les 12 hores.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464