Saltar apartados

LA RÀDIO EN DIRECTE AL MUA

L'entrada de la sala 365, el famós cub central del Museu de la Universitat d'Alacant, es va convertir ahir, 4 de juliol, en l'estudi d'emissions del programa “Hoy por hoy Alicante”, que dirigeix l’alcoià Gabi Martínez des de Radio Alicante-SER.

Amenitzats per la guitarra i l'excel·lent veu de Vanesa Martín, nova promesa de la cançó en espanyol, el vicerector d'Extensió Universitària, Jesús Pradells, i la directora del Secretariat d'Extensió, Josefina Bueno, han exposat els secrets dels cursos d'estiu que, des de dilluns es desenvolupen tant al campus de Sant Vicent del Raspeig, en el marca de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira, com en les diverses seus universitàries. Pradells ha destacat la labor d'equip de tots aquells que fan possible que, any rere any, s’apleguen a la Universitat d'Alacant els principals especialistes acadèmics i els principals professionals en actiu de les matèries que s'imparteixen. Bueno, per la seua banda, ha destacat la quantitat i multidisciplinaritat dels cursos, a més de l'ampli ventall cultural amb què es complementa a l'oferta educativa.

Al costat dels responsables universitaris han passat pels micros de la Cadena SER la presentadora de televisió i locutora de ràdio Esperanza Marugán, el redactor cap del diari Información i el director del Club Información, Javier Izquierdo i José María Perea, a més del coordinador dels programes de violència de gènere de l'Audiència Provincial d'Alacant, Carmelo Hernández.

L'activitat, emmarcada dins del curs “Periodisme en temps convulsos”, ha comptat amb l'assistència dels cinquanta alumnes matriculats en el curs, que han pogut participar amb les seues intervencions en aquesta pràctica de ràdio en directe.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464