Saltar apartados

NEW AGE, SWING, TEATRE DE L'ABSURD I LORCA

Teatre universitari, música new age, un documental sobre Federico García Lorca i swing amb estètica de gánster són les actuacions culturals que tancaran la programació de Les Nits de la Seu, realitzada en la Seu Ciutat d'Alacant a partir de les 23.00 hores.

El dimarts 24 de juliol, teatre de l'absurd de la mà del Teatre Universitari de la UA, dirigit per Tomás Mestre, amb En cap cap cap. L'obra, segons el director, “és una proposició, des del punt de vista estètic, propera a la poesia visual de Joan Brossa, amb imatges que no obeeixen a la raó i que versen sobre la condició humana. La música és de Ovidi twins, de kabotaes, cançons amb textos absurds”.

El dimecres 25 de juliol, new age amb Benja, música per a deixar-se dur i submergir-se en un oceà de notes plàcides sota el títol Improvisacions sobre un piano de cola.

El dijous 26 de juliol, els afeccionats al documental i a la poesia tenen una cita amb la projecció Federico García Lorca: de Granada a la Luna, una producció de 1999 creada i dirigida per José Sánchez Montes sobre un viatge simbòlic que té a la ciutat andalusa el seu punt de partida i tràgic final, i en la lluna la seua destinació. El documental va contar amb la col·laboració d'artistes i professionals com Martirio, Imperio Argentina, Lagartija Nick, Enrique Morente, Santiago Auserón, John Cale, Neneh Cherry, Compay Segundo, Enemigos, Robert Wyatt i Amancio Prada, entre d’altres.

El divendres 27 de juliol, swing amb estètica gángster dels anys 30 de la mà de la banda alacantina Aguardiente Swing Cuartet, composta per Nacho Luri (veu i guitarra), Daniel Barbieri (guitarra), Juan Ras (guitarra) i Humberto Corrales (contrabaix). Un grup de referència en el panorama musical alacantí, que aporta l'energia del swing en un colofó definit pels ritmes elèctrics, fulgurantes, rítmics, contagiosos i vitals.

La entrada és lliure limitada a la capacitat de la sala.

El capità Alatriste

A partir del 3 de setembre, es inagurará en la Seu de Alicante les jornades L'Espanya del Capitá Alatriste, una invitació a conéixer l'Espanya del segle XVII mitjançant una exposició dels dibuixos que han il·lustrat l'última novel·la del cèlebre personatge, la projecció de la pel·lícula Alatriste, les conferències de l'autor de les il·lustracions i l'historiador Mario Martínez i el recital de música espanyola del segle XVIII Selecció de motetes del Misteri d'Elx, a càrrec del grup vocal de Cambra d'Elx, amb Carmen Muñoz i Luis Egio com a solistes, sota la direcció de Manuel Ramos Aznar.VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464