Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UN RECORREGUT FOTOGRÀFIC EN BLANC I NEGRE PEL CAMPUS

UN RECORREGUT FOTOGRÀFIC EN BLANC I NEGRE PEL CAMPUS

Un passeig fotogràfic en blanc i negre per la vida de la Universitat d'Alacant. Aquest és el tema de l'exposició “Escriptors de llums pel campus”, que s'inaugurarà el 5 de juliol, a les 19.30 h, a la sala Aifos. La mostra acull prop d'una trentena d'obres dels membres de l'Associació d'Escriptors de Llums de la UA (ELUA), que s'exhibirà fins al 31 d'agost.

“Com a associació de la Universitat, la nostra intenció ha sigut fer un recorregut pel campus, per a plasmar com veiem la gent, els edificis i altres aspectes d'interès de la universitat”, afirma Javier Serrano, vocal de l'Associació i professor del taller del Secretariat de Cultura “L'art de la fotografia en blanc i negre”.

ELUA, creada l’any 2003, va nàixer amb la intenció d'acollir al seu si tots els fotògrafs que volgueren plasmar les seues emocions a través de la fotografia creativa en blanc i negre i compartir les seues inquietuds, coneixements i sensacions. Recentment, l'Associació s'ha obert a la fotografia digital en blanc i negre, amb la intenció, segons explica Serrano, “que ELUA siga més plural” i puga donar cabuda a nous fotògrafs que utilitzen el format digital.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464