Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONVOCATÒRIA DE CONFERÈNCIES D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA 2007-08

CONVOCATÒRIA DE CONFERÈNCIES D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA 2007-08

El Secretariat d'Extensió Universitària convoca el Programa de Conferències d'Extensió Universitària 2007/08 per a contribuir a la divulgació del coneixement que es genera en nostra Universitat i donar resposta a les demandes dels municipis de la província.

La forma de participació en el Programa de Conferències d'Extensió Universitària s'estructura en dues modalitats:

A.- CONFERÈNCIES

Els components del col·lectiu del personal docent i investigador de la Universitat d'Alacant podran oferir a títol individual conferències que tinguen com a principal objectiu la divulgació del coneixement i de les línies d'investigació desenvolupades al si de la Universitat d'Alacant.
Les conferències proposades, limitades a un màxim de cinc títols, seran incorporades al Catàleg del Programa de Conferències 2007/08 per a posar-les a la disposició dels municipis que les sol·liciten.

B.- CICLES MONOGRÀFICS I TEMÀTICS

Els centres, departaments, instituts universitaris, árees de coneixement, unitats singulars d'investigació i els grups d'investigació registrats com a tals en la Universitat d'Alacant, podran presentar cicles temàtics orientats a oferir una visió més àmplia entorn d'una temàtica, disciplina o investigació determinades.
Els cicles temàtics o monogràfics estaran compostos d'un màxim de cinc conferències, de les quals un mateix professor podrà impartir-ne dues.

Les col·laboracions, que seran retribuïdes amb 230 € bruts, inclouen en tots els casos la remuneració de la conferència, el desplaçament i les dietes.

Les conferències o cicles monogràfics i temàtics proposats es publicaran en la Revista Digital del Vicerectorat d'Extensió Universitària (http://www.veu.ua.es/va/conferencias/). Aquest sistema permetrà una actualització permanent dels continguts, títols i del propi professorat (altes o baixes).

Amb la finalitat de coordinar l'oferta de les diferents conferències i cicles, us demanem que, en el cas d'estar interessats a participar-hi, remeteu emplenada la fitxa adjunta al Secretariat d'Extensió Universitària, bé per correu intern, bé per correu electrònic a l'adreça: s.extensio@ua.es

Inicialment prorrogarem l'oferta de conferències de l'any passat; per això, el professorat que ja forme part de l'oferta i vulga donar-se’n de baixa, o modificar algun contingut de les conferències (títols oferits), podrà fer-ho comunicant la incidència per correu electrònic a l'adreça s.extensio@ua.es. Els que no remeten cap incidència, entendrem que volen continuar formant part d’aquest programa de conferències en els mateixos termes que en l'anterior.

Així mateix, i amb la finalitat de facilitar la selecció a les entitats sol·licitants, us demanem que ens feu arribar per correu electrònic una breu sinopsi del contingut de les conferències, que publicarem en la pàgina web.

Més informació

Secretariat d'Extensió Universitària, Vicerectorat d'Extensió Universitària
Universitat d'Alacant
Tel. 965 90 34 82
A/e.: s.extensio@ua.es
http://www.ua.es/va/presentacion/vicerrectorado/vr.extensio/index.html

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464