Saltar apartados

NENA DACONTE EN CONCERT

La banda Nena Daconte celebrarà un concert en acústic el 26 de setembre, a les 21.00 hores, en el Paranimf de la UA. El grup, que ha reeditat el seu àlbum He perdido los zapatos, és disc d'or, premi Ondas a l'artista revelació, doble platí en descàrregues i ha obtingut dos Premis de la Música.

Nena Daconte és l'aposta de Mai i Kim, dos joves artistes establits a Barcelona que, després de tocar durant més d'un any pels circuits de clubs del país, decideixen donar forma a les seues cançons en un treball discogràfic titulat He perdido los zapatos.

Mai, que va provar sort en la primera edició d'Operación Triunfo, ha progressat cap a un particular estil recolzat en la seua condició d'autora i en la seua sentida veu. Kim és un conegut músic d'estudi barceloní que ha col·laborat professionalment en diversos i iconoclastes discos nacionals.

La banda ha aconseguit conjugar la sensibilitat de les composicions de Mai amb la destresa per a la producció i arranjaments de Kim. Així naix Nena Daconte. Difícil d'encasellar, sorprèn per les seues cuidades lletres i per les seues composicions curtes, fràgils, sinceres i directes que destil·len una tensió emocional i maduresa compositiva.

Recollida d'invitacions

A partir de la pròxima setmana a la sala Aifos.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464