Saltar apartados

SILVIO RODRÍGUEZ, AL PARANIMF DE LA UA

El cantautor cubà Silvio Rodríguez inicia el pròxim 23 d'octubre la gira espanyola 2007 que el portarà al Paranimf de la Universitat d'Alacant el 29 del mateix mes.

L'autor d'Unicornio, Ojalá o Al final de este viaje només oferirà una desena de concerts en els dos mesos escassos que està previst que dure la gira.

Silvio Rodríguez sintetitza en les seues creacions els elements de la música tradicional cubana amb ritmes i melodies populars llatinoamericanes, sempre amb el teló de fons d'una temàtica personal plagada de valors i ideologia que han convertit moltes de les seues cançons en veritables himnes.

Al llarg de la seua gira per la geografia espanyola, l'autor cubà contarà amb l'acompanyament de Niurka González en la flauta i clarinet, Oliver Valdés en la percussió i el Trio Trovarroco, compost per Rachid López, Maikel Elizarde i César Bacaró.

Les entrades per al concert d'Alacant ixen a la venda aquest cap de setmana i es poden gestionar a través de Servicam 902444300 http://www.cam.es i els caixers multiservei CAM.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464