Saltar apartados

UN ESPECIAL TRIBUT A QUEEN

El dijous 18 d'octubre, el paranimf acollirà una nova cita de “Toca, toca. Els concerts joves de la UA”, les actuacions de bandes emergents del nostre entorn inscrites en el registre de grups de la Universitat d’Alacant. En aquesta ocasió, pujarà a l'escenari la banda alacantina Rosewood i, per a clausurar el concert, actuarà Momo, un dels protagonistes del musical Queen: We will rock you, que omplirà el recinte universitari amb un tribut a la banda de Freddy Mercury. El concert començarà a les 19.30 h i l'actuació de Momo a les 20.30 h.

Rosewood

L'estil de Rosewood s'enquadra en el rock més clàssic i combina versions que van des de M-Clan fins a Nirvana, de Quique González a Queen, amb la incorporació de temes propis, que aposten per la senzillesa i l'elegància, sense perdre un bri d'energia i resolució rockera. El grup està format per Álex Martínez (guitarra rítmica i veu) i Isidro López (guitarra solista i cors), tots dos foguejats en nombroses actuacions en locals de les nostres comarques. Tenen un directe enèrgic però net, amb veus i melodies diàfanes i contundents.

Momo

En la carrera de Momo cap a la fama hi ha diversos punts d'inflexió: un ve del món de la publicitat, però, sobretot, Momo comença a donar-se a conèixer amb la participació en el musical Queen: We Will Rock You, que va comportar el seu llançament. Anteriorment, Momo i la seua banda es van especialitzar a fer versions de temes de Queen, una passió que els va dur a presentar-se a un càsting en el qual va assolir el paper de Galileu. Després del musical de Queen, Momo va participar en Judas, el Musical i Fama. Al setembre de 2006, edita el seu primer disc. Per a aquest debut discogràfic va comptar amb la col·laboració de Brian May, qui no va dubtar a exercir de padrí i va enregistrar un solo en exclusiva, en el tema Tanto amor no es bueno.

Invitacions: sala Aifos

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464