Saltar apartados

VER-DAD, UNA DIDÀCTICA DE LA MIRADA

Una col•lectiva a càrrec d'un grup de llicenciats en Belles Arts, que han realitzat el CAP a la Universitat d'Alacant, inaugura les exposicions de la sala Aifos. La mostra, titulada Ver-dad, una didàctica de la mirada, que s'exhibeix del 7 al 27 de setembre, engloba al voltant de dotze treballs plàstics de diferents temàtiques. Dibuix, gravat i pintura que pretenen aproximar a l'espectador al concepte recíproc de “veure i donar”, inherent a l'ensenyament, segons assenyala el coordinador de la exposición, Francisco Julián Martínez Cano, ja que com alumnes del CAP és rellevant que el “art mostre diverses maneres d'ensenyar”.

Així mateix, el dia de la inauguració, a les 17.00 hores, s'exhibiran una sèrie de videoprojeccions i s'efectuarà una conferència a càrrec dels artistes Francisco J. Martínez, Antonio Prieto Poza i Txus Cazón Puente. Els artistes que han participat amb les seues creacions en la mostra són Francisco Julián Martínez Cano, Adrián Solbes Llidó, Hugo García Cuesta, José Manuel Amat Vicente, Fernando Tribouley Scalbi, Mireya Martínez Almagro, Óscar Carballo, Txus Cazón Puente, Antonio Prieto Poza, Ana Lisa Moltó Vigón i Noelia Sánchez García.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464