Saltar apartados

1977: L'ANY EN QUÈ VA CANVIAR (QUASI) TOT

El 15 d'octubre comença un cicle de conferències sobre la transició democràtica, en què s'analitzarà el significat del període i la influència que té en la vida espanyola actual. Professors de la UA i d'altres universitats analitzaran qüestions com la transició en la història contemporània, l'església, els mitjans de comunicació, l'economia, les dones en la transició i la transició a Alacant i al País Valencià.

El cicle conclourà amb una taula rodona entre els parlamentaris alacantins de les Corts Constituents. Totes les activitats tindran lloc a la Seu Universitària d'Alacant i l'assistència és lliure. El cicle està organitzat per l'Aula de la Democràcia, un servei creat en l'Arxiu de la Democràcia per a promoure estudis i activitats de divulgació. El cicle està dirigit pels professors Ramiro Muñoz i Manuel Alcaraz.

Després de les vacances de Nadal, se n'organitzarà un altre amb una desena de pel•lícules en què es repassarà la transició en el cinema.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464