Saltar apartados

L'ART DEL CÒMIC A L'ABAST DE TOTS

La creació d'un còmic en blanc i negre, basat en un relat curt, és la proposta del Taller de Còmic del Secretariat de Cultura de la UA, que impartirà Simón Picó Tato i es durà a terme del 15 de novembre al 20 de desembre. En aquest curs, segons comenta Picó, “es tractarà de fer que la gent comprenga el llenguatge del còmic, l'art seqüencial, saber contar una història i plasmar-la en funció de capacitats pròpies. És un taller molt didàctic, pensat per a tots els nivells, i molt pràctic, ja que es realitzarà un còmic curt, basat en una sèrie de relats que proposaré, que cadascun desenvoluparà segons les seues habilitats”.

Amb relació als continguts pràctics del curs, es desenvoluparan aquests aspectes: l'argument, la creació de personatges i l'expressió facial, l'esbós, la vinyeta com a unitat narrativa bàsica, el ritme i la seqüenciació de vinyetes, el text i el globus, la utilització de l'enquadrament, els elements cinètics i les metàfores visuals, els materials i l’art final.

Simón Picó Tato és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid. Actualment treballa com a professor en una acadèmia de Belles Arts a Alacant, on fa classes de dibuix, pintura i modelatge. Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col•lectives, i l’any 2001 va rebre el primer premi del V Concurs Nacional d'Il•lustració CTO.

Matriculació
Punt d'Informació Cultural (PIC)
Tel. 965 90 3725
ofi.cultura@ua.es

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464