Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • DESCOMPTES AMB LA TIU DE LA UA PER AL TEATRE PRINCIPAL

DESCOMPTES AMB LA TIU DE LA UA PER AL TEATRE PRINCIPAL

La Universitat d’Alacant i el Teatre Principal d'Alacant han signat un conveni, d’acord amb el qual l’alumnat de la UA podrà adquirir entrades per a determinats espectacles, amb un 50% de descompte en les localitats d'amfiteatre. A més, també es poden aconseguir entrades amb un 30% de descompte, en totes les localitats, en les actuacions de teatre i música. En la modalitat del descompte del 30%, cal presentar la TIU de la UA en la taquilla del Teatre Principal cinc dies abans de la representació.

Les actuacions incloses en el conveni entre la UA i el Teatre Principal són: el 14 de novembre, El conquistador, interpretat per Thaddeus Phillips; el 29 de novembre, Utopía, de la disputa a la isla de los esclavos, de Pierre Marivaux; el 6 de desembre, Mi amigo Bart, de Jácara Teatro; el 9 de desembre, Las voces, de Joe Penhall; l’11 de gener Señorita Julia, d’August Strindberg; el 18 de gener, Solomillo, una historia poco hecha, amb Fele Martínez, i el 25 de gener, Dos caballeros de Verona, de Shakespeare..

El conquistador

Thaddeus Phillips és un home de teatre, en el sentit més ampli del terme. Comparat per la crítica amb Roberto Benigni, Charlie Chaplin o Rowan Atkinson, és director artístic de la companyia nord-americana The Lucidity Suitcase Intercontinental, que es caracteritza per dur a escena temes contemporanis i textos clàssics, amb un disseny innovador, valent i original.

En El conquistador, Thaddeus Phillips interpreta Polonio Castro, un llaurador colombià que viatja a la gran ciutat perseguint el seu somni, convertir-se en una gran estrella de fulletons televisius. No obstant això, el seu còmic periple comença, no en un plató de televisió, sinó en la porteria d'una exòtica casa de veïns, habitada pels personatges més absurds: una anciana que intenta seduir-lo, un home que no ha eixit de sa casa en vuit anys, un narcotraficant gelós... Diàlegs trepidants, energia, suspens, experimentació multimèdia, paisatges rurals i urbans de la Colòmbia contemporània i un home de teatre, Thaddeus Phillips, que desplega carisma, imaginació i gosadia. La seua interpretació del porter Polonio li va valdre una nominació als Premis Drama League 2007 en la categoria de Millor Actor.

Teatre Principal (tel.: 965 20 23 80)

Les persones amb minusvalideses han de contactar abans amb el Teatre Principal, per facilitar-los ajuda per a accedir-hi (tels.: 965 20 31 00 / 965 14 48 04).


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464